Tjänster

Utöver trappstädning så kan du anlita oss för andra tjänster - både inom städ och inom andra områden. Städningen sker både hos privatpersoner och för företag, fastighetsägare och exempelvis BRF:er. Vi börjar med att gå igenom kort om de städtjänster du kan anlita oss för.

Städtjänster

 • Hemstädning. En av de mest populära tjänsterna är hemstädning och här har du som kund stora valmöjligheter gällande när - och hur - du vill ha städat. Städningen sker av samma person då det ger en trygghet för dig och en effektivare städning som är till gagn för båda parter. Tillval är möjliga att göra där vi exempelvis sköter tvätt och strykning. Vi har alltid en öppen kommunikation och genomför regelbunden uppföljning. Naturligtvis går det att använda Rut-avdraget. Hemstädning sker löpande och enligt vår överenskommelse där du normalt tecknar ett abonnemang. Vi jobbar under en ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme.
 • Kontorsstädning: Vikten av regelbunden och högkvalitativ kontorsstädning ska inte underskattas. Faktum är att en ren arbetsplats bidrar till ökad trivsel och bättre arbetsmiljö. Även antalet sjukdagar kan minska genom en bättre hygien. Vi skräddarsyr vår kontorsstädning efter kundens behov och önskemål. Det gäller både tider och vad som ska ingå. Vi vet att ett kontor är en känslig miljö att arbeta i sett till alla maskiner, all teknologi och all information som finns. Därför så utbildas vår personal för att kunna göra ett effektivt jobb där ingenting tar skada. Vi har en stor uppsjö av nöjda kunder som gärna fungerar som referens till oss och som du gärna får kontakta.
 • Flyttstädning: Det jobbigaste momentet i en flytt brukar vara det faktum att man måste städa ur bostaden innan man lämnar över nyckeln. En städning som måste vara grundlig och ske på ett rakt igenom kvalitativt sätt. Om inte så riskerar man att få betala ersättning till den nya ägaren. Vi är experter på flyttstädning och följer en noggrant framtagen checklista vid varje uppdrag. Skulle något - mot förmodan - anmärkas på så åtgärdar vi detta; helt enligt den kvalitetsgaranti som alltid lämnas. Rut-avdraget går att använda vid en flyttstädning. Se fram emot att flytta in i den nya bostaden och låt oss sköta din flyttstädning; det ger dig ett lugn och en chans att behålla den positiva känslan genom hela flytten.
 • Garagestädning. Många städföretag erbjuder tjänsten garagestädning - men man utför den på fel sätt. Detta genom att spola golven rena och där avloppet - som en följd av detta - också pluggas igen. Vår metod är bättre. Vi använder oss av speciella maskiner som sopar och skurar på samma gång och som är enkla att tömma efter avslutat jobb. Genom ett fräscht garage hålls bilarna rena och fina. Vi är experter på garagestädning.


Fler tjänster

 • Avtalsstädning: Här finner du bland annat Butiksstädning, Industristädning, kontorsstädning och städning i Centrumanläggningar.
 • Specialstädning: Ett område som täcker Sanering, klottersanering, golvvård (av alla typer av golv), byggstädning - storstädning, renovering av stengolv, lägenhetsstädningar, fönsterputs, inoljning och lackning av trägolv, diamantslipning av stengolv - så kallad twister, mattvätt och polishbehandlingar. Gemensamt här är att alla dessa tjänster kräver specialkompetens och att de alltid sker med garanti.
 • Miljöstädning: Här inkluderas städning av ventilationsanläggningar, tak och armaturer samt städning av ytor som har en höjd överstigande 180 cm.
 • Entremattor. Vi har ett stort utbud av entremattor i alla färger och storlekar. Det finns även möjlighet att trycka egen logotyp. Tvätt och byten sker löpande och enligt överenskommelse.
 • Städmaterial: Vi erbjuder våra kunder att köpa bårde städmaterial och förbrukningsprodukter genom oss - detta till förmånliga priser - och där samtliga produkter är miljöklassade. Vi värnar alltid om en bättre miljö.
 • Konsulttjänster: I samband med exempelvis upphandling så kan vi bistå med goda råd. Det går även att anlita oss för problemlösning samt för utbildning inom exempelvis miljö, städtekniker och för framtagning av underlag.
 • FM Tjänster: Vi kan fylla era behov och tjänsten sträcker sig så länge ni behagar. Vi vattnat blommor, sköter kaffemaskiner, byter lampor, ordnar med fruktkorgar och så vidare - ingenting är omöjligt och vi garanterar en bekymmersfri service.
 • Teknisk Förvaltning: Vi erbjuder allt från snöskottning, trädgårdsarbete, tillsyn av fjärrvärmecentral och exempelvis rena fastighetsjourtjänster. Vi gör mer än att bara byta glödlampor och förstår värdet av korrekt och kvalitativ teknisk förvaltning.
Vi levererar trappstädning som håller måttet året runt!